Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, zondag 19 november 2017.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Olijvenbrood met caprese

Feestdag recept : dit culinair recept is ook geschikt voor: Kerst.

Recept informatie

Recept menugang Lunch
Recept keuken Italiaanse
Recept bereidingstijd 30 - 40 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Ja
Recept waardering Nog geen sterren
Olijvenbrood met caprese

Ingrediënten

1   pak broodmix 
  boter 
1 bakje(s) tomatentapenade 
2   bolletjes mozzarella (in plakjes) 
2   tomaten (in plakjes) 
12   blaadjes basilicum 
1   potje pesto 

Recept bereiding

Bereid het deeg zoals op het pak broodmix vermeld staat en verdeel het in 12 porties.

Draai er bolletjes van en druk deze een beetje plat.

Verdeel de tapenade over de broodjes en zorg dat de deegranden vrijblijven. Leg ze in een ovenschaal, bedek de schaal met een vochtige theedoek en laat het 15 minuten rijzen op kamertemperatuur (of warmer).

Bak de broodjes in 25 minuten af in een voorverwarmde oven op 200˚C.

Laat de broodjes afkoelen, snij ze doormidden en besmeer de onderste helft met pesto en beleg ze met tomaat, mozzarella en wat blaadjes basilicum.

Recept geplaatst op 10-12-2006 om 12:05:23 door en is 9385 keer bekeken.

Meer recepten

Er kunnen momenteel geen soortgelijke recepten gevonden worden.
Beoordeel recept Waardeer recept olijvenbrood met caprese:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "olijvenbrood met caprese".


Vet Onderstrepen Cursief