Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, vrijdag 24 november 2017.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Romige kersentaartje

Recept informatie

Recept menugang Gebak
Recept keuken Hollandse
Recept bereidingstijd 30 - 40 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Romige kersentaartje

Ingrediënten

1   pot ontpitten kersen [350 gr.] 
1 pakje(s) friese vlag koksroom [a 200 ml.] 
40 gram bloem 
1   ei 
40 gram suiker 
1 zakje(s) vanillesuiker 
  poedersuiker 
4   ovenvaste schaaltjes [125 ml.] 

Recept bereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden gasovenstand 4.
Kersen laten uitlekken en over schaaltjes verdelen.
In kom room, suiker, bloem ,ei en vanillesuiker met handmixer mengen tot luchtig beslag.
Beslag over kersen schenken.
Gebak in midden van oven in ca. 20 minuten gaarbakken.
Poedersuiker erover strooien en warm serveren.

bron: A.H.

Recept geplaatst op 22-05-2006 om 21:06:39 door en is 3964 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Yoghurttaart met banaan Yoghurttaart met banaan

Beoordeel recept Waardeer recept romige kersentaartje:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "romige kersentaartje".


Vet Onderstrepen Cursief