Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, zondag 19 november 2017.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Bosvruchtenvanillieyoghurt met geroosterde kokos

Recept informatie

Recept menugang Nagerecht
Recept keuken Hollandse
Recept bereidingstijd 20 - 30 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Ja
Recept waardering Nog geen sterren
Bosvruchtenvanillieyoghurt met geroosterde kokos

Ingrediënten

2 eetlepel(s) gemalen kokos 
4   halve perziken (uit blik), in stukjes 
1   banaan, in plakjes 
  sap van 1/2 citroen 
1 beker(s) biogarde roomyoghurt bosvruchten-vanille 

Recept bereiding

- Rooster de kokos in een droge koekenpan lichtbruin. Schud de kokos tijdens het roosteren regelmatig om.
- Schep de perzik en de banaan met het citroensap door elkaar.
- Verdeel het mengsel over 4 glazen en schenk de yoghurt erop.
- Zet ze tot gebruik in de koelkast.
- Strooi vlak voor het serveren de kokos erover.

bron: C1000

Recept geplaatst op 21-05-2006 om 22:59:48 door en is 5180 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Fruit melange met yoghurt Fruit melange met yoghurt
Romig aardbeiendessert Romig aardbeiendessert
Triffle met fruit Triffle met fruit
Romige koffievla Romige koffievla

Beoordeel recept Waardeer recept bosvruchtenvanillieyoghurt met geroosterde kokos:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "bosvruchtenvanillieyoghurt met geroosterde kokos".


Vet Onderstrepen Cursief