Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, zondag 19 november 2017.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Uienpizza

Recept informatie

Recept menugang Hoofdgerecht
Recept keuken Italiaanse
Recept bereidingstijd 20 - 30 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Uienpizza

Ingrediënten

250 gram sjalotjes 
2   rode uien 
2   teentjes knoflook 
125 gram goudsalami aan stuk 
2 doos honig wold wide pizza toscaans pizza pak 
300 gram gemalen pittige kaas 
300 gram gemengde sla 
6 eetlepel(s) balsamicodressing 
3 eetlepel(s) olijfolie 

Recept bereiding

Oven verwermen op 225 graden celcius, gasovenstand 5.
Sjalotten, uien en knoflook pellen en fijn snipperen.
In koekenpan sjalot,ui en knoflook 10 min. in olie fruiten.
Salami in blokjes snijden.
Saus uit dozen over bolle kant van pizzabodem verdelen.
Beleggen met sjalot,ui en knoflook en salami en kaas erover verdelen.
Pizza's op 2 roosters in 8 a 10 min. bakken.
Sla mengen met dressing.
Pizza serveren met sla.

bron: Albert Heijn

Recept geplaatst op 13-04-2006 om 17:18:20 door en is 4065 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Toscaanse pizza Toscaanse pizza
Lasagne met kip en asperges Lasagne met kip en asperges
Lasagne met gehakt en groente Lasagne met gehakt en groente
Roerbakschotel met lentegroenten Roerbakschotel met lentegroenten

Beoordeel recept Waardeer recept uienpizza:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "uienpizza".


Vet Onderstrepen Cursief