Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Receptentabel

Carpaccio van zalm

Recept informatie

Recept menugang Voorgerecht
Recept keuken Italiaanse
Recept bereidingstijd 10 - 20 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering
Carpaccio van zalm

Ingrediënten

4 eetlepel(s) yogonaïse 
1 eetlepel(s) olijfolie 
0,5 eetlepel(s) balsamico azijn 
0,25   krop ijsbergsla, fijngesneden 
250 gram gerookte zalmfilet, in plakjes 
4   hardgekookte eieren, gepeld en in parten 
  versgemalen peper 
  (zee)zout 
0,5   bakje tuinkers 

Recept bereiding

Klop de mayohalf, de olie en de azijn door elkaar.

Verdeel de sla over 4 borden en leg de plakjes zalm erop.

Schik de parten ei erop en schep kleine lepeltjes van het mayohalfmengsel op de zalm.

Bestrooi met peper en zout naar smaak. Garneer met toefjes tuinkers. Lekker met een wit pistoletje.

bron: C1000

Recept geplaatst op 04-04-2006 om 15:06:05 door en is 209675 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Carpaccio van runderrookvlees Carpaccio van runderrookvlees
Salade met zeeduivel en mango Salade met zeeduivel en mango

Beoordeel recept Waardeer recept carpaccio van zalm:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "carpaccio van zalm".


Vet Onderstrepen Cursief