Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, vrijdag 24 november 2017.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Bakbacon met tomaat

Recept informatie

Recept menugang Ontbijt
Recept keuken Anders
Recept bereidingstijd 10 - 20 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Bakbacon met tomaat

Ingrediënten

1   Citroen 
2   sneetjes oud witbrood 
2 takje(s) Oregano 
4   Tomaten 
4   Plakjes bakbacon (60 gram) 
3 eetlepel(s) Kruidenolie 
  Zout 
  Peper 

Recept bereiding

Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3.

Citroen schoon boenen en boven een kom 2 theelepels schil eraf raspen. Korstjes van brood snijden en brood heel fijn verkruimelen.

Oreganoblaadjes van takjes rissen en fijnhakken. In kommetje citroenrasp, broodkruim, oregano en zout en peper naar smaak mengen.

Tomaten wassen, halveren en op een bakplaat zetten. Kruimmengsel erover verdelen. Druppel hierover de kruidenolie. Plakken bacon ernaast leggen.

Bakplaat in oven schuiven en de tomaten in circa 15 minuten gaar laten worden en de bacon knapperig bruin.

Op vier borden plakje bacon leggen. Op elke plak bacon leg je 2 halve tomaten.

bron: AllerHande

Recept geplaatst op 16-02-2006 om 13:02:53 door en is 7381 keer bekeken.

Meer recepten

Er kunnen momenteel geen soortgelijke recepten gevonden worden.
Beoordeel recept Waardeer recept bakbacon met tomaat:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "bakbacon met tomaat".


Vet Onderstrepen Cursief