Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Receptentabel

Beschuitbollen gevuld met ei

Recept informatie

Recept menugang Ontbijt
Recept keuken Hollandse
Recept bereidingstijd 10 - 20 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Ja
Recept waardering Nog geen sterren
Beschuitbollen gevuld met ei

Ingrediënten

4   Beschuitbollen 
1   Eetlepel olijfolie 
50 gram Bieslookpesto 
6   Kastanjechampignons (in schijfjes) 
4   Eieren 
50 gram Geraspte belegen kaas 
  Peper 

Recept bereiding

Verwarmen de oven voorop 200 °C.

Snijd van de bovenkant van de beschuitbollen een dun kapje af. Hol de broodjes uit tot op 1 cm van wand.

Buitenkant van de beschuitbollen dun bestrijken met olie, de binnenkant bestrijken met bieslookpesto. Leg de beschuitbollen op de bakplaat.

De plakjes champignon voorzichtig omscheppen met de overige bieslookpesto. Breek boven elk beschuitbol een ei. Vervolgens de in plakjes gesneden champignons over de beschuitbollen verdelen. Strooi de kaas erover en maak het op smaak met wat pepe.

Bak de beschuitbollen in een oven in 20-25 minuten knapperig.

bron: AllerHande

Recept geplaatst op 16-02-2006 om 12:36:42 door en is 27227 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Verloren rozijnenbrood met abrikozenmoes Verloren rozijnenbrood met abrikozenmoes
Gekleurde Eieren Gekleurde Eieren
Paastulband Paastulband

Beoordeel recept Waardeer recept beschuitbollen gevuld met ei:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "beschuitbollen gevuld met ei".


Vet Onderstrepen Cursief