Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, maandag 20 november 2017.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Italiaanse chocoladetruffels

Recept informatie

Recept menugang Banket
Recept keuken Italiaanse
Recept bereidingstijd 10 - 20 min
Recept aantal personen 12 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Ja
Recept waardering Nog geen sterren
Italiaanse chocoladetruffels

Ingrediënten

175 gram Chocolade (bitter) 
2 eetlepel(s) Amandel- of sinaasappellikeur 
40 gram Boter 
50 gram Poedersuiker 
50 gram Gemalen amandelen 
50 gram Geraspe melkchocolade 

Recept bereiding

Smelt de bittere chocolade met de likeur au bain-marie. Blijf roeren tot de gesmolten chocolade de likeur heeft opgenomen.

Voeg de boter toe. blijf roeren tot de boter is gesmolten. roer de poedersuiker en de gemalen amandelen erdoor.

Zet de kom op een koele plaats tot het mengsel stevig genoeg is. Als het mengsel stevig genoeg is draait men 24 balletjes van de chocolademengsel.

Stooi op een bord de geraspte melkchocolade en rol de truffels hierdoor. Laat de truffels op een schaal of in papieren bakjes afkoelen.

bron: Low Carb Recepten

Recept geplaatst op 16-02-2006 om 00:51:45 door en is 11362 keer bekeken.

Meer recepten

Er kunnen momenteel geen soortgelijke recepten gevonden worden.
Beoordeel recept Waardeer recept italiaanse chocoladetruffels:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "italiaanse chocoladetruffels".


Vet Onderstrepen Cursief