Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Receptentabel

Garnalensoep met gerookte zalm en lente-uitjes

Feestdag recept : dit culinair recept is ook geschikt voor: Kerst.

Recept informatie

Recept menugang Soepen
Recept keuken Hollandse
Recept bereidingstijd 10 - 20 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Garnalensoep met gerookte zalm en lente-uitjes

Ingrediënten

2   blikjes garnalensoep 
3 deciliter room 
1   scheutje witte vermout 
1   scheutje witte wijn 
100 gram erookte zalm, in blokjes 
2   lente-uitjes, in fijne ringetjes 
  zout 
  peper 
4   plakjes witbrood, uitgesneden in ster 
1   klontje boter 

Recept bereiding

Breng de garnalensoep samen met de room, witte vermout en witte wijn aan de kook en laat het 10 minuten zachtjes koken. Maak op smaak met zout en peper.

Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de broodsterren aan beide kanten.

Verdeel de soep over vier voorverwarmde diepe borden en garneer met de zalm en de lente-uitjes.

Serveer hiernaast de broodsterren.

bron: Lidl

Recept geplaatst op 07-04-2006 om 20:40:48 door en is 16957 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Runderbouillon Runderbouillon
Runder tomatensoep Runder tomatensoep
Gebonden bloemkoolsoep Gebonden bloemkoolsoep
Hollandse garnalensoep Hollandse garnalensoep

Beoordeel recept Waardeer recept garnalensoep met gerookte zalm en lente-uitjes:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "garnalensoep met gerookte zalm en lente-uitjes".


Vet Onderstrepen Cursief