Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Receptentabel

Beemster classique met in port geglaceerde vijge

Recept informatie

Recept menugang Nagerecht
Recept keuken Hollandse
Recept bereidingstijd 30 - 40 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Ja
Recept waardering Nog geen sterren
Beemster classique met in port geglaceerde vijge

Ingrediënten

200 gram beemster classique 
8   verse vijgen 
  boter 
100 gram veldsla 
20   frambozen 
0,5 liter port 
1 theelepel(s) vanillesuiker 
150 gram suiker 

Recept bereiding

Meng de port in een kookpannetje met de 2 soorten suiker en laat de port inkoken tot een stroop. Zorg dat de port niet te hard kookt, zodat geen bittere smaak kan ontstaan. Schil de vijgen en bak ze licht in de boter. Glaceer de vijgen met een gedeelte van de portsiroop. Probeer de vijgen mooi glanzend te krijgen. Snijd de kaas in mooie vormen. Was de veldsla voordat deze als garnering wordt gebruikt.

bron: restaurat de zonnewende

Recept geplaatst op 14-07-2007 om 08:51:52 door en is 16740 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Fruit melange met yoghurt Fruit melange met yoghurt
Romig aardbeiendessert Romig aardbeiendessert
Triffle met fruit Triffle met fruit
Romige koffievla Romige koffievla

Beoordeel recept Waardeer recept beemster classique met in port geglaceerde vijge:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "beemster classique met in port geglaceerde vijge".


Vet Onderstrepen Cursief