Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Receptentabel

Rumbol cake

Recept informatie

Recept menugang Gebak
Recept keuken Cubaanse
Recept bereidingstijd 30 - 40 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Ja
Recept waardering Nog geen sterren
Rumbol cake

Ingrediënten

1   cake 
plakje(s) boter 
0,5 liter melk 
4 eetlepel(s) custardpoeder 
3 eetlepel(s) suiker 
1 plakje(s) rozijnen 
7 eetlepel(s) rum 
7 eetlepel(s) basterdsuiker 
  hagelslag of vlokken 

Recept bereiding

Eerst een cake bakken (kan ook een kant en klaar gekochte). Dan custardpudding koken met de rozijnen.

De boter goed romig mixen met de basterdsuiker en de rum. Dan de pudding er beetje voor beetje door heen mixen.

De cake in plakjes snijden.

Dan in een schaal de cake plakje voor plakje er in leggen, ook de rand (dus eigenlijk de schaal bekleden). Flink aanduwen.

Dan het deeg laag voor laag met de cake vullen, bovenop eindigen met een laag cake voor de deksel. (een flinke kop deeg overhouden)

Dan de schaal en de rest van het deeg een nachtje in de koelkast zetten.

Daarna omkiepen op een schaal of plat bord en besmeren met de rest van het deg.

Dan bestrooien met hagelslag of vlokken.

Recept geplaatst op 17-06-2007 om 18:04:46 door en is 5405 keer bekeken.

Meer recepten

Er kunnen momenteel geen soortgelijke recepten gevonden worden.
Beoordeel recept Waardeer recept rumbol cake:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "rumbol cake".


Vet Onderstrepen Cursief