Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Receptentabel

Tagliatelle met gamba's en radiccio

Recept informatie

Recept menugang Hoofdgerecht
Recept keuken Italiaanse
Recept bereidingstijd 20 - 30 min
Recept aantal personen 8 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Tagliatelle met gamba's en radiccio

Ingrediënten

1 kilo zwarte tagliatelle pasta ( liefst vers) 
6 eetlepel(s) knoflook / olijfolie 
1200 gram grote diepvriesgamba's 
600 gram radiccio 
600 gram ijsbergsla 
4 eetlepel(s) cognac 
300 milliliter kookroom 
  zout & peper uit e molen 

Recept bereiding

Snijdt de radiccio en ijsbergsla in repen.Verwarm de olie in een wok en wok de gamba's met de slasoorten gedurende 5 minuten. Voeg de cognac toe en laat de alcohol verdampen. Voeg tenslotte de kookroom toe en breng de saus op smaak met zout en peper. Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing. Meng de pasta met de saus en serveer in een grote schaal

Recept geplaatst op 04-04-2007 om 19:38:30 door en is 8920 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Toscaanse pizza Toscaanse pizza
Lasagne met kip en asperges Lasagne met kip en asperges
Lasagne met gehakt en groente Lasagne met gehakt en groente
Roerbakschotel met lentegroenten Roerbakschotel met lentegroenten

Beoordeel recept Waardeer recept tagliatelle met gamba's en radiccio:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "tagliatelle met gamba's en radiccio".


Vet Onderstrepen Cursief