Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Receptentabel

Italiaanse paaspasta

Feestdag recept : dit culinair recept is ook geschikt voor: Pasen.

Recept informatie

Recept menugang Lunch
Recept keuken Italiaanse
Recept bereidingstijd 20 - 30 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Italiaanse paaspasta

Ingrediënten

8 eetlepel(s) olijfolie 
3   tomaten ontzaad en in parten gesneden 
1   courgette in blokjes gesneden 
1   sjalotje gesnipperd 
1   teentje knoflook fijn gehakt 
2   stengels blrrkselderij in plakjes 
100 gram blauwe kaas 
15 centiliter room 
4   nestjes tagliatelli 
  fijn gehakte peterselie 
  zout en peper 

Recept bereiding

1- Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit hierin het sjalotje en de knoflook aan.
2- Voeg de tomaten, courgette en de bleekselderij toe en laat het geheel 10 minuten doorgaren
3- Doe de blauwe kaas en de room erbij, verwarm het kort en maak op smaak met zout en peper.
4-Kook de tagliatelli gaar in een pan met ruimkokend water met zout en de olijfolie.
5- Giet de pasta af in een zeef en verdeelhet over de borden. Schep de groente op de pasta en garneer me peterselie.

bron: lidl

Recept geplaatst op 03-04-2007 om 17:39:19 door en is 25573 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Italiaans stokbrood Italiaans stokbrood
Penne met paddestoel-tomatensaus Penne met paddestoel-tomatensaus

Beoordeel recept Waardeer recept italiaanse paaspasta:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "italiaanse paaspasta".


Vet Onderstrepen Cursief