Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Receptentabel

Babi pangang

Recept informatie

Recept menugang Hoofdgerecht
Recept keuken Chinese
Recept bereidingstijd > 2 uur
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering
Babi pangang

Ingrediënten

500 gram hamlappen 
6 eetlepel(s) ketjap manis 
3 eetlepel(s) olie 
2 eetlepel(s) tamarinde (vloeibaar) 
2 teentje(s) knoflook 
2 theelepel(s) kerriepoeder 
1 theelepel(s) laos (of een stukje van 2,5 centimeter) 
1 theelepel(s) gemberpoeder 
1 theelepel(s) ketoembar 
1 eetlepel(s) tomatenpuree 

Recept bereiding

1. Snijd het vlees in repen maak een marinade van ketjap, olie, tamarinde, kerriepoeder, laos gember en ketoembar.
2. Laat het vlees minstens 3 uur marineren
3. Haal het vlees uit de marinade en bak het in de koekenpan aan alle kanten bruin.
4. Voeg de knoflook toe en laat deze even meebakken.
5. Roer de tomatenpuree door de marinade en giet deze bij het vlees.
6. Zet het vuur laag en laat het vlees in circa 30 minuten goed gaar worden.

bron: Marina's Recepten

Recept geplaatst op 21-05-2006 om 14:42:08 door en is 17488 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Tilapiaroerbak met Chinese groenten Tilapiaroerbak met Chinese groenten
Rijst met oosterse gekruide kip Rijst met oosterse gekruide kip
Bami met kalkoenreepjes Bami met kalkoenreepjes
Cantonese rijst Cantonese rijst

Beoordeel recept Waardeer recept babi pangang:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "babi pangang".


Vet Onderstrepen Cursief