Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, vrijdag 19 april 2024.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten
Receptentabel

Penne met paddestoel-tomatensaus

Recept informatie

Recept menugang Lunch
Recept keuken Italiaanse
Recept bereidingstijd 20 - 30 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Nee
Recept waardering Nog geen sterren
Penne met paddestoel-tomatensaus

Ingrediënten

300 gram penne [pasta] 
2 doos champignons 
350 gram kipfiletblokjes 
3 eetlepel(s) olijfolie 
1 zakje(s) pijnboompitten[125 gram] 
1 pakje(s) gezeefde tomaten [ 500 ml.] 
6 eetlepel(s) Drogheria alimentari saus[potje 40mg.] 

Recept bereiding

Penne koken volgens gebruiksaanwijzing.
Champignons schoonvegen en in plakjes snijden.
In braadpan olie verhitten en kip 5 min. bakken.
Champignons er door scheppenen nog 5 min. doorbakken.
In droge koekenpan pijnboompittten roosteren.
Gescheefde tomaten bij de champignons schenken en saus erdoor heen roeren.
Geheel aan de kook brengen en 2 min. laten koken.
Saus op smaak brengen met zout en peper.
Penne serveren met saus en bestrooien met pijnboompitten.
Lekker met groene salade.

bron: Albert Heijn

Recept geplaatst op 13-04-2006 om 17:05:47 door en is 13726 keer bekeken.

Meer recepten

Bekijk ook deze soortgelijke recepten:
Italiaans stokbrood Italiaans stokbrood
Italiaanse paaspasta Italiaanse paaspasta

Beoordeel recept Waardeer recept penne met paddestoel-tomatensaus:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "penne met paddestoel-tomatensaus".


Vet Onderstrepen Cursief