Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Receptentabel

Rösti met blauwschimmelkaas en tomatensaus

Recept informatie

Recept menugang Voorgerecht
Recept keuken Zwitserse
Recept bereidingstijd 30 - 40 min
Recept aantal personen 4 pers.
Recept vegetarisch Vegetarsich: Ja
Recept waardering Nog geen sterren
Rösti met blauwschimmelkaas en tomatensaus

Ingrediënten

6   vastkokende aardappelen 
150 gram blauwschimmelkaas 
1   losgeklopt ei 
  versgemalen peper 
  zout 
6 eetlepel(s) sugo casa piccante 
  rucolasla 
2 eetlepel(s) olie 

Recept bereiding

Was de aardappelen en kook ze in de schil met wat zout gaar in 15 - 20 minuten. Spoel ze daarna af met koud water en verwijder vervolgens de schil. Rasp de aardappelen met een grove rasp in dunne reepjes en laat deze afkoelen. Verkruimel de kaas in een bakje en meng deze met het losgeklopte ei. Kneed er vervolgens de geraspte aardappel doorheen.

Breng het geheel op smaak met peper en zout. Verhit vervolgens de olie in een koekenpan en schep enkele hoopjes aardappelrasp in de pan en druk deze goed plat. Bak de röstirondjes aan beide zijden goudbruin en serveer deze op een bergje rucolasla. Schep de Sugo casa piccante rondom.

bron: Spar

Recept geplaatst op 10-04-2006 om 09:35:30 door en is 10165 keer bekeken.

Meer recepten

Er kunnen momenteel geen soortgelijke recepten gevonden worden.
Beoordeel recept Waardeer recept rösti met blauwschimmelkaas en tomatensaus:
  

Recept reactie(s)

Er zijn nog geen reacties geplaatst op het recept "rösti met blauwschimmelkaas en tomatensaus".


Vet Onderstrepen Cursief