Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Receptentabel niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

Ja, ik accepteer cookies:

Op Receptentabel gebruiken we:

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Receptentabel

Welkom bezoeker, zaterdag 20 april 2024.
Terug naar hoofdpagina Disclaimer en copyrights Contactformulier Toevoegen aan favorieten

Tuinkers

tuinkers Hier vindt u uitgebreide informatie van het kruid of specerij tuinkers. Lees hieronder wat voor smaak tuinkers heeft, hoe u het beste tuinkers kan gebruiken en bij welke gerechten en/of recepten tuinkers het beste tot zijn recht komt. Tevens vindt u hier nog wat extra informatie over tuinkers om zo een nog betere indruk te krijgen van het kruid of specerij.


  
Latijnse naamLepidium sativum
FamilienaamKruisbloemenfamilie (Crucufereae)
Overige namenSterrekers, mosterdkers.
Buitenlandse namenEngels: Garden-cress, mustard-cress.
Frans: Cresson alénois.
Duits: Garten Kresse.
Italiaans: Agrette.
Spaans: Lepidio.
OorsprongIran (het voormalige Perzië)
Vindplaats-
Beschrijving-
Kweek-
Verduurzamen-
Eigenschappen-
Toepassing spijs & drankErg lekker met wat citroensap op de boterham.
Toepassing medicinaal-
Toepassing huishoudelijk-
Voedingswaarde Voedingswaarde van tuinkers.


zoek kruiden en specerijen



back Terug naar kruiden en specerijen overzicht.